0 Vergelijken

Sleutelbeheer outlet

Er zijn meerdere handige producten om uw sleutelbeheer makkelijk en overzichtelijk te maken. Zo heeft Be Dutch handige sleutelkluizen, sleutelkasten, nachtportierboxen en check-in en check-outboxen voor een 24uurs-receptie. Wij hebben de perfecte oplossing, ongeacht of u een reguliere sleutel of een keycard gebruikt voor uw hotelkamers. Op deze pagina vindt u onze sleutelbeheer producten die op het moment in de aanbieding zijn. Neem een kijkje naar onze sleutelbeheer sale.

Alle producten

3 resultaten

Sleutelkluizen

Een sleutelkluis is zeer handig en verkopen wij in verschillende versies. Zo vindt u in onze sleutelbeheer outlet sleutelkluizen met 60 sleutelhaken en ook grotere varianten met zelfs 100 of 200 sleutelhaken. Al deze handige varianten beschikken over een veilig elektronisch slot. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine of grote sleutelkluis voor uw hotel, een sleutelkluis met elektronisch slot van Be Dutch biedt de perfecte oplossing.

Sleutelbeheer hotel

Indien u naar andere handige producten op zoek bent voor uw sleutelbeheer kunt u ook een kijkje nemen op onze andere pagina’s. Op de sleutelbeheer pagina vindt u al onze handige producten op het gebied van sleutelbeheer voor uw hotel. Wilt u het mogelijk maken voor gasten om 24-7 in te checken? Een 24uurs-receptie wordt mogelijk dankzij onze handige nachtportierboxen. Middels een nachtportierbox regelt u namelijk de sleuteluitgifte zonder dat er een receptionist aanwezig hoeft te zijn. Voortaan kunnen gasten die vertraging hebben opgelopen met hun heenreis alsnog gemakkelijk inchecken na de openingstijden van de receptie. Hetzelfde geldt voor gasten die wegens een late vlucht bijvoorbeeld buiten openingstijden van de receptie willen uitchecken. Zij kunnen dit zonder zorgen doen met een van onze check-in en check-out boxen. Hiermee leveren zij gemakkelijk de sleutel terug in wanneer het hen uitkomt.

Sleutelkluis uitverkoop

Alles voor uw sleutelbeheer vindt u bij Be Dutch. En alle sleutelkluizen in onze sleutelbeheer outlet zijn nu zeer scherp geprijsd. Bent u op zoek naar een sleutelkluis in de uitverkoop? Dan vindt u deze gegarandeerd in ons assortiment!