0 Vergelijken

Nachtportierboxen

Als hotel kiest u ervoor of u een 24uurs-receptie wil hebben of niet. Het is voor gasten zeer handig wanneer zij ook ‘s avonds of zelfs ‘s nachts in kunnen checken wanneer zij een late vlucht achter de rug hebben of om wat voor reden dan ook niet eerder in konden checken. Met een sleutelkluis bent u niet afhankelijk van een receptionist en hoeft uw receptie dus ook niet 24 uur lang, rond de klok open te zijn. Met de sleutelkasten van Be Dutch geeft u gasten de mogelijkheid in te checken wanneer dat hen uitkomt, ook wanneer dit dus om 5 uur ‘s nachts is. Middels een nachtportierbox regelt u de sleuteluitgifte zonder aanwezig te hoeven zijn, ideaal! Dit is dé perfecte 24-uurs oplossing voor de receptie van uw hotel, pension of vakantiepark.

Alle producten

2 resultaten

Veilige sleutelkluizen

De sleutelkluizen van Be Dutch zijn zeer veilig en hebben veel voordelen op het gebied van veiligheid:

  • De sleutelkasten zijn tamper-proof, blokkade bij misbruik
  • Ze zijn beveiligd tegen het 'vissen' van sleutels
  • Bijna alle modellen hebben een geheugen voor 60.000 transacties
  • Daarnaast blijven codes en geheugen behouden bij stroomuitval
  • Bij sommige modellen is de deur is voorzien van dubbele sloten

U hoeft u dus geen zorgen te maken over de veiligheid van de sleutelkluizen, u kunt sleutels en keycards veilig opbergen. Neem een kijkje naar ons assortiment en vindt de beste sleutelkluis voor uw hotel.

Elektronische sleutelkluizen

Een digitale sleutelkluis heeft veel voordelen. De verschillende varianten van Be Dutch zijn geschikt voor zowel sleutels als keycards. Via sms, e-mail of telefoon stuurt u de sleutelkluis code naar de gast. Deze code voert de gast in op het paneel van de hotel sleutelkast. Ze zijn allen voorzien van een gebruiksvriendelijke bediening, sommige modellen hebben dan ook een handig touchscreen met verschillende taalinstellingen. Er zijn verschillende modellen elektronische sleutelkluizen. Zo hebben we modellen met verschillende compartimenten om de sleutel in te bewaren. Met behulp van de code wordt het juiste compartiment geopend zodat de gast de sleutel of keycard eruit kan nemen. Maar er zijn ook modellen waar door middel van de code, de juiste sleutel in een opvangbak valt. Een aantal van onze sleutelkluizen zijn niet alleen voor de check-in maar ook voor de check-out te gebruiken om sleutels in te leveren. Mocht de gast willen vertrekken wanneer er niemand bij de receptie aanwezig is, kan de sleutel gemakkelijk ingeleverd worden in de nachtportierboxen.

Sleutelkluis bestellen? Koop hem online bij Be Dutch

Onze handige sleutelkluizen kunt u ook gemakkelijk online bestellen bij Be Dutch, dus u hoeft niet naar een winkel te gaan. Alle verschillende modellen zijn snel leverbaar en dankzij onze product sheets kunt u alle gegevens van de sleutelkluizen gemakkelijk online lezen en heeft u snel uw keuze gemaakt. Alle specificaties en voordelen vindt u op de productpagina’s en de daarop aanwezige product sheets.

Mogelijkheden Key drop Lock box

Arriverende gasten kunnen gemakkelijk zelf hun sleutel of keycard uit de elektronische sleutelkluis halen waardoor hun aankomst niet meer gebonden is aan de openingstijden van uw receptie. Sleuteluitgifte is nog nooit zo makkelijk geweest en uw gasten kunnen voortaan 24 uur inchecken in uw hotel. Sommige varianten stellen uw gasten ook in staat om uit te checken wanneer dat hen uitkomt omdat Be Dutch ook modellen heeft met een inleveroptie voor sleutels en keycards. Gaat u voor een sleutelkluis met verschillende compartimenten per sleutel, of voor een key drop lock box variant waarbij de juiste sleutel in een opvangbak valt na het intoetsen van de juiste code. Er zijn veel mogelijkheden met onze sleutelkluizen.