Keybox check-in & out MAXI

SKU: I-798-B01B

Dé 24-uur oplossing voor uw receptie

Prijs ex. BTW: 1,450.00 / stuk(s) stuk(s)
520
480
190
Antraciet
220V

Sleuteluitgifte zonder aanwezig te hoeven zijn? Geen probleem met de Be Dutch keyboxes! Met deze sleuteluitgiftesystemen kunt u uw gasten of klanten 24 uur per dag een sleutel of keycard aanbieden. Ideaal voor hotels en pensions, vakantieparken en autoverhuurbedrijven.

De aankomst van uw gasten is niet langer gebonden aan uw openingstijden!

Gasten kunnen te allen tijde arriveren op de door hen gewenste manier. Als u weet dat uw gasten laat arriveren maakt u een eerder vastgestelde sleutelcode openbaar aan de gasten. Bij aankomst voeren uw gasten de code in bij het sleutelcontrolesysteem en ontvangen zij de sleutel. Zo eenvoudig is het!

Keybox check-in & check-out MAXI is een unieke oplossing van een check-in en check-out oplossing in 1 box. Het is voorzien van dubbele sloten, een speciaal vak voor het retourneren van sleutels en is standaard geschikt voor buitengebruik zonder speciale beschermboxen. Het gebruiksvriendelijke 5" touchscreen scherm is in verschillende talen in te stellen en de tamper-proof beveiliging zorgt voor een automatische blokkade bij misbruik. Het geheugen kan tot wel 60.000 transacties worden uitgelezen, en bij stroomuitval blijven zowel de codes als het geheugen behouden. De keybox is tevens beveiligd tegen “vissen” naar sleutels, en is geschikt voor voor mechanische sleutels en keycards.

 Keybox MAXI check-in & check-out is standaard voorzien van 8 sleutelposities, maar is tegen meerprijs uitbreidbaar naar 15 sleutelposities.