Keybox check-in MAXI

SKU: I-798-B01A

Dé 24-uurs oplossing voor uw receptie.

Prijs ex. BTW: 1,150.00 / stuk(s) stuk(s)
400
480
174
Zilvergrijs
220V
RVS

Sleuteluitgifte zonder aanwezig te hoeven zijn? Geen probleem met de Be Dutch keyboxes! Met deze sleuteluitgiftesystemen kunt u uw gasten of klanten 24 uur per dag een sleutel of keycard aanbieden. Ideaal voor hotels en pensions, vakantieparken en autoverhuurbedrijven.

De aankomst van uw gasten is niet langer gebonden aan uw openingstijden!

Gasten kunnen te allen tijde arriveren op de door hen gewenste manier. Als u weet dat uw gasten laat arriveren maakt u een eerder vastgestelde sleutelcode openbaar aan de gasten. Bij aankomst voeren uw gasten de code in bij het sleutelcontrolesysteem en ontvangen zij de sleutel. Zo eenvoudig is het!

Keybox MAXI check-in is voorzien van dubbele sloten en standaard geschikt voor buitengebruik zonder speciale beschermboxen. Het gebruiksvriendelijke 5" touchscreen scherm is in verschillende talen in te stellen en de tamper-proof beveiliging zorgt voor een automatische blokkade bij misbruik. Het geheugen kan tot wel 60.000 transacties worden uitgelezen, en bij stroomuitval blijven zowel de codes als het geheugen behouden. De keybox is tevens beveiligd tegen “vissen” naar sleutels, en is geschikt voor voor mechanische sleutels en keycards.


Keybox MAXI check-in is standaard voorzien van 8 sleutelposities, maar is tegen meerprijs uitbreidbaar naar 15 sleutelposities.