0 Vergelijken

Vloerstickers & matten

Met de Be Dutch vloerstickers en vloermatten laat u gasten weten waar zij mogen staan en herinnert u hen genoeg afstand te houden van elkaar. Omdat u hiermee uw openbare ruimtes goed in kunt delen en netjes organiseert, geeft dit gasten ook een extra gevoel van veiligheid. Organiseer uw openbare ruimtes met de vloerstickers en matten van Be Dutch, zo laat u uw gasten het warme en fijne gevoel van de hospitality-business ervaren maar dan volgens de huidige maatregelen. Bekijk hier ons assortiment!

Alle producten

10 resultaten

Vloerstickers

We hebben een tweetal vloerstickers voor in uw hotel, restaurant of winkel. Beide stickers hebben hetzelfde design maar u kunt nog wel uit twee verschillende groottes kiezen. Gaat u voor de kleinere variant met een diameter van 25 centimeter of voor de grotere variant met een diameter van 42 centimeter. Door de ronde vloerstickers 1,5 meter uit elkaar te plaatsen weten gasten precies waar zij kunnen staan om genoeg afstand van elkaar te houden. De Be Dutch ronde vloerstickers zijn van topkwaliteit en zijn slijtvast. Onze vloerstickers zijn voorzien van antislip laminaat en kunnen op bijna elke ondergrond geplakt worden, zowel binnen als buiten. Daarnaast is de afstandssticker ook weer zonder lijmresten te verwijderen. Dus of u nu op zoek bent naar vloerstickers voor binnen of juist voor buiten op een stenen ondergrond; deze stickers kunnen het aan!

Corona mat

Wat dacht u van een ‘houd afstand mat’ die gasten bij binnenkomst eraan herinneren afstand te houden. Onze droogloopmatten zijn beschikbaar met een Nederlandse en een Engelse tekst als opdruk. Daarnaast is de coronamat beschikbaar in een variant die aangeeft dat u afstand moet houden en in een variant die aangeeft dat u uw handen moet wassen. Deze laatste schoonloopmat kunt u bij een desinfectiepaal plaatsen waar gasten gelijk hun handen kunnen desinfecteren met bijvoorbeeld onze Be Safe handgel sanitizer. Onze schoonloopmat is anderhalve meter lang. Er zijn meerdere designs van onze droogloopmat waaruit u kunt kiezen. Zo hebben we de ‘vloermat Houd Afstand’ waar deze tekst groot op gedrukt staat en ook een variant met de vorm van voetstappen erop die aangeven waar u kunt staan om genoeg afstand te houden tot een ander. Neem een kijkje naar ons assortiment hier op onze website en mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons!