0 Vergelijken

Afzetpaal en afzetkoord

Beheer de stroom van gasten in openbare ruimtes met Be Dutch afzetpalen en -koorden. U heeft keuze uit diverse kleuren palen en koorden dus u kunt zelf de combinatie maken die het best bij de stijl van uw hotel past. Naast het beheren van de stroom gasten kunt u ook een ruimte afzetten met de afzetpalen en ervoor zorgen dat de gasten genoeg ruimte houden van elkaar. Bekijk hier het assortiment van Be Dutch afzetpalen en de bijbehorende fluwelen afzetkoorden.

Alle producten

6 resultaten

Afzetpalen met koord

Er zijn verschillende combinaties om uit te kiezen wat betreft de kleur van de afzetpalen en van de luxe afzetkoorden. Voor welke kleur velours afzetkoord gaat u? Wordt het rood, bruin, zwart of blauw? Gebruikt u de afzetpalen en -koorden bijvoorbeeld voor een evenement? Dan kunt u deze ook gebruiken om langs een rode loper te plaatsen. U verbindt de paal gemakkelijk met het koord door middel van de sluithaken. De koorden bestelt u los van de afzetpalen. Omdat er van beide producten keuze is uit diverse kleuren zijn er genoeg prachtige combinaties mogelijk.

Afzetpaaltjes Zwart of RVS

Er zijn twee verschillende varianten van de Be Dutch afzetpaaltjes. U heeft keuze uit een afzetpaal in chroom met verzwaarde voet en decoratieve top of uit een zwarte variant. Beide palen hebben hetzelfde design en zijn gemaakt van roestvast staal. De paal van chroom heeft een zeer klassieke uitstraling en de mat zwarte afzetpaal ziet er juist erg strak en stoer uit. De palen zijn 100 centimeter hoog en wegen 9,5 kilogram. Daarnaast heeft de verzwaarde voetplaat een doorsnede van 30 centimeter.

Afzetpaaltjes kopen? Koop ze online bij Be Dutch

Bent u nog op zoek naar afzetpaaltjes met luxe velours afzetkoorden? Onze producten zijn uit voorraad leverbaar, houd er wel rekening mee dat de afzetkoorden en palen los van elkaar verkocht worden. Bestel de afzetpalen per 2 stuks voor een set. De koorden zijn 150 centimeter lang, laat de afzetpalen iets minder dan 1,5 meter uit elkaar staan om het koord mooi te laten hangen. Daarnaast hebben de velours koorden een diameter van 4 centimeter. Kies de kleur die bij het design past van uw hotel of neem meerdere kleuren om hierin af te kunnen wisselen.