0 Vergelijken
Accessoire Kwalitatief beter Goedkoper Toevoeging Familie Groen Huismerk Navulling Grootverpakking

Keybox check-in & out MAXI.

SKU: I-798-B01B
€ 1595,00
Per stuk
  • Uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 300 hotelproducten
  • One-stop hotel shop

Productkenmerken

  • Geschikt voor sleutels en keycards
  • Tamper-proof, blokkade bij misbruik
  • Beveiligd tegen 'vissen' van sleutels
  • Geheugen voor 60.000 transacties
  • Bij stroomuitval blijven codes en geheugen behouden

Keybox check-in & out MAXI.

Dé 24-uur oplossing voor uw receptie

Sleuteluitgifte zonder aanwezig te hoeven zijn? Geen probleem met de Be Dutch keyboxes! Met deze sleuteluitgiftesystemen kunt u uw gasten of klanten 24 uur per dag een sleutel of keycard aanbieden. Ideaal voor hotels en pensions, vakantieparken en autoverhuurbedrijven.

De aankomst van uw gasten is niet langer gebonden aan uw openingstijden!

Gasten kunnen te allen tijde arriveren op de door hen gewenste manier. Als u weet dat uw gasten laat arriveren maakt u een eerder vastgestelde sleutelcode openbaar aan de gasten. Bij aankomst voeren uw gasten de code in bij het sleutelcontrolesysteem en ontvangen zij de sleutel. Zo eenvoudig is het!

Keybox check-in & check-out MAXI is een unieke oplossing van een check-in en check-out oplossing in 1 box. Het is voorzien van dubbele sloten, een speciaal vak voor het retourneren van sleutels en is standaard geschikt voor buitengebruik zonder speciale beschermboxen. Het gebruiksvriendelijke 5" touchscreen scherm is in verschillende talen in te stellen en de tamper-proof beveiliging zorgt voor een automatische blokkade bij misbruik. Het geheugen kan tot wel 60.000 transacties worden uitgelezen, en bij stroomuitval blijven zowel de codes als het geheugen behouden. De keybox is tevens beveiligd tegen “vissen” naar sleutels, en is geschikt voor voor mechanische sleutels en keycards.

 Keybox MAXI check-in & check-out is standaard voorzien van 8 sleutelposities. Op aanvraag en tegen meerprijs verkrijgbaar met 15 sleutelposities.

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES
Breedte 520 mm
Diepte 190 mm
Hoogte 480 mm