0 Vergelijken
Accessoire Kwalitatief beter Goedkoper Toevoeging Familie Groen Huismerk Navulling Grootverpakking

Keybox check-in MAXI

SKU: I-798-B01A
€ 1265,00
Per stuk
  • Uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 300 hotelproducten
  • One-stop hotel shop

Productkenmerken

  • Geschikt voor sleutels en keycards
  • Tamper-proof, blokkade bij misbruik
  • Beveiligd tegen 'vissen' van sleutels
  • Geheugen voor 60.000 transacties
  • Bij stroomuitval blijven codes en geheugen behouden

Keybox check-in MAXI

Dé 24-uurs oplossing voor uw receptie.

Sleuteluitgifte zonder aanwezig te hoeven zijn? Geen probleem met de Be Dutch keyboxes! Met deze sleuteluitgiftesystemen kunt u uw gasten of klanten 24 uur per dag een sleutel of keycard aanbieden. Ideaal voor hotels en pensions, vakantieparken en autoverhuurbedrijven.

De aankomst van uw gasten is niet langer gebonden aan uw openingstijden!

Gasten kunnen te allen tijde arriveren op de door hen gewenste manier. Als u weet dat uw gasten laat arriveren maakt u een eerder vastgestelde sleutelcode openbaar aan de gasten. Bij aankomst voeren uw gasten de code in bij het sleutelcontrolesysteem en ontvangen zij de sleutel. Zo eenvoudig is het!

Keybox MAXI check-in is voorzien van dubbele sloten en standaard geschikt voor buitengebruik zonder speciale beschermboxen. Het gebruiksvriendelijke 5" touchscreen scherm is in verschillende talen in te stellen en de tamper-proof beveiliging zorgt voor een automatische blokkade bij misbruik. Het geheugen kan tot wel 60.000 transacties worden uitgelezen, en bij stroomuitval blijven zowel de codes als het geheugen behouden. De keybox is tevens beveiligd tegen “vissen” naar sleutels, en is geschikt voor voor mechanische sleutels en keycards.

Keybox MAXI check-in is standaard voorzien van 8 sleutelposities. Op aanvraag en tegen meerprijs is de Keybox MAXI verkrijgbaar met 15 sleutelposities.

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES
Breedte 400 mm
Kleur Zilvergrijs
Diepte 174 mm
Hoogte 480 mm
Materiaal RVS
Keybox check-in MAXI
Keybox check-in MAXI
€ 1265,00