0 Vergelijken

Welcome tray sets

Geef uw gasten een warm welkom en rust uw kamers uit met een Be Dutch welcome tray set. De sets zijn verkrijgbaar in diverse materialen en formaten en worden gecombineerd met een 0,6 of 1,0 liter waterkoker. Een welcome tray set is voor een hotel een eenvoudige manier om haar gasten warm te onthalen op de hotelkamer.

Reserveer nu alvast uw bestelling voor de Welcome Tray sets met 0,6L waterkoker! Wij leveren ze uit zodra ze weer op voorraad zijn.
Meer weten? Bel naar +31 (0) 76 50 24 750, chat met ons via de website of mail naar [email protected]

 

Alle producten

11 resultaten

Welkom tray hotel

Het verwelkomen van de gast; misschien wel een van de belangrijkste momenten. De eerste indruk van het hotel, het personeel en natuurlijk de hotelkamer waar de gast in verblijft. Wanneer u ervoor zorgt dat deze eerste momenten positief ervaren worden, heeft u er weer een tevreden gast bij.

Met een welcome tray, geeft u uw gast een hartelijk welkom. Niets is fijner dan op een hotelkamer binnenkomen om even uit te rusten, uw koffer eventueel uit te pakken en even bijkomen van de reis onder het genot van een heerlijke kop thee. De Be Dutch hotel hospitality tray stelt uw gasten hiertoe in staat. Onze tray sets kunt u zelf voorzien van meerdere theesmaken en overige handige benodigdheden.

Een hotel hospitality tray van Be Dutch behoort tot de standaarduitrusting van iedere hotelkamer. Al onze sets zijn voorzien van prachtige waterkokers met een klassieke uitstraling. Bent u enkel op zoek naar een waterkoker, dan kunt u deze natuurlijk ook los kopen.

Welcome tray sets in verschillende kleuren

In ons assortiment vindt u verschillende varianten van de welcome tray sets. U heeft namelijk keuze uit meerdere kleuren, materialen en groottes van de sets. Zo is voor een single room een 0,6 liter waterkoker genoeg terwijl een family room juist beter een 1,0 liter waterkoker kan gebruiken.

Maar welke kleur past het best in uw hotelkamers? Gaat u voor een zwarte variant van ABS met een houtnerfstructuur of valt een tray van duurzaam bamboe in mahonie meer in de smaak? In het Be Dutch welcome tray set assortiment vindt u ook een naturel bamboe variant waarbij nog verschillende combinaties mogelijk zijn met de waterkokers. Onze waterkokers van hoogwaardig RVS hebben wij in een standaard RVS uitvoering maar ook in het matzwart. Voor uw welcome tray sets kiest u zelf voor welke combinatie tray en waterkoker u gaat.