0 Vergelijken

Waterkokers

Be Dutch waterkokers zijn STRIX controlled voor optimale veiligheid, hebben een automatische uitschakelfunctie en droogkookbeveiliging. In ons assortiment vindt u verschillende modellen hotel waterkokers die verkrijgbaar zijn in een 0,6 en 1,0 liter versie en in twee kleuren.

Gaat u voor de standaard roestvrijstalen uitvoering of voor een strakke zwarte waterkoker. Het maakt niet uit of u nou op zoek bent naar een kleine waterkoker, de beste waterkoker of een stille waterkoker, onze 0,6 liter modellen zijn dit allemaal in één! Wilt u juist liever een iets grotere waterkoker kopen, dan is ons 1 liter model een zeer mooie en veilige oplossing.

Reserveer nu alvast uw bestelling voor de nieuwe 0,6L waterkokers! Wij leveren ze uit zodra ze weer op voorraad zijn.
​Meer weten? Bel naar +31 (0) 76 50 24 750, chat met ons via de website of mail naar [email protected]

Alle producten

3 resultaten

Kleine waterkokers

Kleine waterkokers zijn perfect voor hotelkamers voor kleinere gezelschappen. Onze Be Dutch mini waterkoker van 0,6 liter is zeer energiezuinig, heeft een vermogen van 900 Watt en is STRIX controlled. Onze kleine modellen zijn gemaakt van hoogwaardig RVS, geschikt voor zowel links- als rechtshandigen en zijn ook voorzien van een cool touch greep. U heeft keuze uit een waterkoker in matzwart of de standaard klassieke roestvrijstalen uitstraling. Daarnaast zijn de mini waterkokers 360° draaibaar, schakelen ze automatisch uit en hebben ze een droogkookbeveiliging. Het verwarmingselement is geïntegreerd en verder heeft dit model ook een geïntegreerde kabelopslag.

Waterkokers 1 liter

De Be Dutch waterkoker met een inhoud van 1 liter is net als de kleine modellen een zeer fijne en veilige design waterkoker. Naast het vermogen van 1850 Watt en de vaste greep, beschikt deze RVS waterkoker over dezelfde handige voordelen als auto-uitschakeling en geïntegreerd verwarmingselement. Dus wilt u voor uw hotelkamers een aantal waterkokers kopen? De verschillende Be Dutch modellen, voldoen hoe dan ook aan de behoeften van uw gasten.

Hotel waterkokers

Onze hotel waterkokers zijn perfect voor iedere hotelkamer. Voor meer informatie over de verschillende modellen kunt u de productsheets nog doornemen. Wilt u de eerste indruk van uw gasten nog net iets beter maken, dan zijn onze welcome tray sets een perfecte oplossing. Hiermee geeft u uw gasten pas echt een warm welkom.