0 Vergelijken

Vouw- en babybedden

Met de Be Dutch vouwbedden en babybedden verandert u een tweepersoonskamer eenvoudig in een familiekamer. De bedden nemen na inklappen weinig ruimte in beslag en kunnen worden opgeborgen in een kast of linnenkamer. Wanneer u genoeg opklapbedden ter beschikking heeft in uw hotel, pension of resort, kunt u iedere kamer makkelijk omtoveren en dus ook reserveringen voor extra personen accepteren. Zo kunnen kinderen veilig en comfortabel bij de ouders op de kamer slapen. Daarnaast is het bed ook geschikt voor volwassenen tot 120 kg. Met een vouwbed of babybed van Be Dutch bent u als hotel een stuk flexibeler en kunt u gemakkelijk extra slaapplaatsen creëren.

Alle producten

2 resultaten

Opklapbed

Ons Vouwbed 90 Hotello Plus heeft een duurzaam metalen frame en is uitgerust met zwenkwielen waardoor het bed eenvoudig verplaatst kan worden. Dit vouwbed met matras op wieltjes is van zeer hoge kwaliteit, daarnaast is het matras 18 centimeter dik en ook nog brandvertragend. Indien het opklapbed in ingeklapt, is het 106 centimeter hoog, 94cm breed en 56cm diep. Zodra u het bed uitvouwt is het 190cm lang 90cm breed en 55cm hoog.

Het zwart metalen frame geeft het vouwbed een luxe uitstraling. Dankzij het automatisch klapmechanisme is het bed eenvoudig in- en uit te vouwen waardoor dit moderne opklapbed zeer makkelijk in gebruik is. Dus indien u nog op zoek bent naar een 1 persoons opklapbed van goede kwaliteit, is het Be Dutch Vouwbed 90 Hotello Plus de perfecte oplossing. Ook voor thuis kan het zeker van pas komen dus ook wanneer u nog op zoek bent naar een logeerbed van goede kwaliteit is ons vouwbed echt een uitkomst!

Baby ledikant

Als ouder wilt u natuurlijk het beste ledikant voor uw baby, ook wanneer u ergens anders slaapt dan thuis. Als hotel is het sowieso handig om een babybed dat opvouwbaar is ter beschikking te hebben voor gasten. Maar het is dus ook zeker van belang dat het babyledikant ook van zeer goede kwaliteit is.

Be Dutch heeft een zeer handige zwarte babyledikant. Het Be Dutch babybed is gemakkelijk en ook snel op te zetten. Het is geschikt voor kinderen van 6 tot 36 maanden en van maximaal 15 kilo. Dit baby vouwbed is binnen no-time uitgeklapt en ook zo weer ingeklapt. Daarnaast zit het in een reistas en krijgt u er een opvouwbaar matras bij. Dit opvouwbare babybed is dus niet alleen heel handig voor hotels, vakantieparken en pensions maar kan ook goed gebruikt worden bij het kamperen.