0 Vergelijken

Strijkstations

Uw gasten komen aan met hun kleding ingepakt voor hun zakenreis of vakantie. Uiteraard willen ze deze tijdens hun verblijf netjes houden, zodat ze er op hun opperbest uitzien. Katoen, zijde, wol of synthetische vezels? Uw gasten willen dat ze soepel en glad zijn! Bied uw gasten een strijkservice op de kamer met de Be Dutch strijkstations, ze zullen het zeker op prijs stellen.

Met een eigen strijkplank en strijkijzer op de hotelkamer, geeft u uw gast de mogelijkheid om er altijd tiptop uit te zien. Want hoe netjes u uw kleding ook inpakt, kreukels ontstaan snel. Met de Be Dutch strijkijzer DRY in combinatie met een van onze strijkplanken zijn kreukels binnen no-time verdwenen en kunnen gasten netjes het hotel verlaten. Klaar met strijken? Dan is alles weer snel opgeborgen dankzij de Be Dutch strijkplankhouder.

Alle producten

9 resultaten

Strijkplank

Be Dutch heeft meerdere handige strijkplanken in het assortiment. Dus bent u op zoek naar een hotel strijkplank, dan heeft u keuze uit verschillende formaten. Zo is onze ASIA strijkplank 970 mm lang, 330 mm breed en is de hoogte verstelbaar tot 750 mm. Liever een iets grotere strijkplank kopen? Dan is het EUROPE model misschien een betere optie. De Be Dutch EUROPE strijkplank is maar liefst 1100 mm lang, 330 mm breed en verstelbaar tot een hoogte van 850 mm. Beide strijkplanken zijn verstelbaar in 7 verschillende posities en zowel los als in een compleet pakket te verkrijgen.

Strijkplank ophangen aan muur

Een strijkplank wilt u natuurlijk niet altijd uitgeklapt in uw hotelkamers hebben staan, u wilt deze netjes kunnen opbergen. Met onze strijkplank wandhouder kunt u gemakkelijk een strijkplank ophangen aan de muur. Onze strijkplank hanger is geschikt voor zowel het ASIA als EUROPE model en is vrijwel onzichtbaar wanneer de plank eraan hangt. Dus mocht er niet genoeg ruimte zijn in de kasten in uw hotelkamers om de strijkplank op te bergen, is de wandhouder een perfecte oplossing.

Strijkplankhoes

Onze Be Dutch strijkplanken zijn voorzien van een gealuminiseerde strijkhoes met vilten bekleding. Mocht u nog een losse strijkplankhoes willen bestellen, dan vindt u in ons assortiment een mooie variant die geschikt is voor normaal en stoomstrijken. Onze hoes voor de strijkplank is voorzien van een veerkrachtige schuimlaag en is beschikbaar in verschillende afmetingen die perfect passen om onze EUROPE en ASIA strijkplank.

Strijkijzer

Op zoek naar een goede strijkijzer voor uw hotel? Ons strijkijzer DUAL is speciaal ontworpen voor gebruik in hotels en heeft een vermogen van 230 V, 50 Hz, 1000 Watt. Middels de variabele temperatuurinstellingen, kunt u het strijkijzer op de stand zetten die het best bij het betreffende materiaal past. Daarnaast is dit model voorzien van een indicatielampje.

Strijk zonder stoom

Ons DRY strijkijzer is beveiligd tegen oververhitting en voorzien van een automatische uitschakelfunctie en draaibaar snoer. Met een snoerlengte van wel 1.80 meter geeft het uw gast ook genoeg ruimte. Het RVS strijkvlak is 215 mm lang en levert een perfect resultaat zonder stoom. Dit is dus een perfecte droogstrijkijzer oftewel, een strijkijzer zonder stoom. Strijk zonder stoom gemakkelijk de kreukels uit verschillende kledingstukken met de Dry strijkijzer.

Houder voor strijkijzer

Verder vindt u ook een strijkijzerhouder in ons assortiment. Monteer deze houder aan onze strijkplank zodat het strijkijzer hier gemakkelijk op kan worden gezet. De strijkijzerhouder is namelijk hittebestendig en heeft een anti-diefstalhaak waardoor het strijkijzer en de strijkplank altijd aan elkaar vastzitten. Tevens is deze houder voorzien van een ophanghaak waardoor de strijkplank inclusief strijkijzer eenvoudig in de kast gehangen kan worden

Online een strijkplank kopen

Op zoek naar de perfecte strijkplank voor uw hotel? Neem de productsheets van onze ASIA en EUROPE strijkplank door en kijk welke variant het best aansluit op de wensen van uw klanten. Wilt u liever een compleet pakket kopen, dan vindt u ook een strijkplank inclusief ophanghaak en strijkijzer met houder in ons assortiment. Het perfecte strijkstation waar uw gasten gegarandeerd erg blij mee zullen zijn.

Online een strijkijzer kopen

Wilt u een strijkijzer kopen voor uw hotelkamers? In onze webshop vindt u er een van hoogwaardige kwaliteit waarmee uw gasten alle kreukels in een mum van tijd kunnen laten verdwijnen. Ons strijkijzer kunt u zowel los en als onderdeel van een compleet strijkstation online bestellen. Koop uw strijkijzer online bij Be Dutch inclusief de perfecte strijkplank voorzien van ophanghaak of wandhouder waardoor u alles eenvoudig en netjes kunt opbergen.