0 Vergelijken

Minibars

Be Dutch minibars bieden uw gasten niet alleen de mogelijkheid om zonder de kamer te verlaten een koel drankje te drinken, maar zijn ook geschikt om medicijnen, babyvoeding of fruit koel te houden. Bied uw gasten de beste service met een van onze Be Dutch minibars in uw hotel. Van een minibar met een glazen deur, tot een lade model, u vindt het op deze pagina.

Alle producten

15 resultaten

Hotel minibars

Een minibar koelkast op de hotelkamer heeft een hoop voordelen voor uw gasten. Zo hebben ze altijd wat te drinken bij de hand en hoeven ze ook voor kleine snacks de hotelkamer niet te verlaten. In ons assortiment vindt u ook minibars die voorzien zijn van een absorptie koelsysteem die ervoor zorgen dat ze koelen in absolute stilte. Dat draagt natuurlijk ook weer positief bij aan de ervaring van uw gasten.

Verschillende groottes en maten

Be Dutch heeft minibars in verschillende groottes en maten. Variërend van compacte modellen van 12 liter of 25 liter, tot de ruimere hotel koelkasten met een inhoud van wel 50 liter of zelfs 60 liter. Daarnaast kunt u uit meerdere designs kiezen. Houdt u van een matte of juist glanzende deur? U heeft ook keuze uit modellen met verstelbare drankhouders en minibars die geschikt zijn voor inbouw waar u een sleepscharnier standaard bij krijg geleverd. Voor de andere modellen kunt u ook een sleepscharnier erbij bestellen.

Voor ieder type hotelkamer is er wel een perfecte minibar. Voor de kleine kamers hebben wij bijvoorbeeld een variant die slechts 380 mm breed, 445 mm diep en 468 mm hoog is. Zeer compact maar met genoeg ruimte voor een aantal drankjes en wat te eten. In ons assortiment vindt u minibars van 380 mm tot 495 mm breed, van 222 mm tot 490 mm diep en van 425 tot 620 mm hoog. Er is dus keuze genoeg!

Minibar met glazen deur

Op zoek naar een budgetvriendelijke variant met luxe uitstraling? Wat dacht u van onze minibar met glazen deur en led-verlichting binnenin? Dit model vindt u in onze webshop in verschillende groottes en is volledig stil.

Indien u meer informatie over de minibar wenst, kunt u de productsheets op de productpagina’s doornemen. Hierin leest u bijvoorbeeld meer over de minimale luchtstroom die het model nodig heeft ter ventilatie. Ook vindt u in de productsheets specifieke informatie als het energieverbruik, vermogen en de keurmerken van de koelkast.

Minibar kopen

Wilt u een minibar kopen voor uw hotel? Be Dutch heeft een gevarieerd assortiment met een perfecte oplossing voor elk type hotelkamer. Van compacte koelkasten met een strak design tot de ruimere varianten met energielabel A++. Kunnen uw hotelkamers wel wat extra aankleding gebruiken of wilt u ze eens herinrichten? In onze webshop vindt u ook hotelsafes in verschillende kleuren, handige bagagerekken en waterkokers. Met meer dan 300 artikelen van hoogwaardige kwaliteit, maakt u de inrichting van uw slaapkamers, badkamers, receptie en openbare ruimtes helemaal compleet. En op deze pagina kunt u de perfecte minibar kopen voor uw hotelkamers.