0 Vergelijken

Luxe accessoires

Richt uw kamers in in stijl en bied uw gasten alle luxe met de Be Dutch luxe hotelaccessoires. De serie is gemaakt van zwart kunstleer – ook wel leatherette genoemd – en past in zowel een klassieke als trendy design hotelkamer. Het materiaal vervaagt niet bij langdurige blootstelling aan zonlicht en is gemakkelijk schoon te maken met een zacht reinigingsmiddel. Deze prachtige zwarte accessoires maken uw hotelkamers helemaal af. Zorg voor de finishing touch met luxe accessoires van Be Dutch.

Alle producten

8 resultaten

Luxe hotelkameraccessoires van Be Dutch

Zorg voor een mooie luxe afwerking van de hotelkamer met onze luxe accessoires. Omdat er in deze serie gebruik wordt gemaakt van leatherette bij de verschillende producten, geeft dit een prachtige uitstraling aan de producten maar zorgt het ook voor een rustige sfeer in de kamer. Alles in dezelfde prachtige style, van afvalbak tot hotelmap en van tissuebox tot ijsemmer.

Luxe zwarte afvalbakken voor op de hotelkamer

Zelfs uw afval weggooien in stijl is mogelijk met de hotelkameraccessoires van Be Dutch. Onze leatherette luxe prullenbakken zien er stijlvol uit en zijn eenvoudig te reinigen dankzij de uitneembare kunststof binnenbak. Gaat u voor ronde zwarte afvalbakken of voor de vierkante variant?

Zwarte brochurehouder

Een brochurehouder is een zeer handige accessoire om alle gasteninformatie in te ordenen. Een opgeruimde kamer geeft een gevoel van rust en komt netter over, de brochurehouder van Be Dutch helpt hierbij. Heeft u veel informatie voor uw gasten, dan is een iets ruimere luxe hotelmap van leatherette een perfecte oplossing.

RVS ijsemmer met tang

In ons assortiment met luxe accessoires voor uw hotel, vindt u ook een prachtige ijsemmer. Deze ijsemmer van rvs (roestvrijstaal) met mooie leatherette accenten past geweldig bij de rest van de serie hotelkameraccessoires door het strakke design en materiaalgebruik. Met deze ijsemmer met tang voorziet uw gasten van altijd van genoeg verkoeling.

Tissueboxen

De tissuebox van Be Dutch is net als de rest in deze serie luxe accessoires, gemaakt van hoogwaardig nepleer en geeft zelfs een saaie doos tissues een moderne en classy uitstraling. Met onze tissuedispenser presenteert u dus zelfs zakdoekjes op een stijlvolle manier. Het zijn de kleine details die een grote bijdrage kunnen leveren aan de sfeer van uw hotelkamers. Met alle accessoires in ons assortiment, net als de vierkante tissueboxhouder, tovert u uw hotelkamers in één klap om!