0 Vergelijken

Kledinghangers

Uw gasten komen aan met hun kleding ingepakt voor hun zakenreis of vakantie. Uiteraard willen ze deze tijdens hun verblijf netjes houden, zodat ze er op hun opperbest uitzien. Pakken, jeans, rokken of overhemden? Ze kunnen in vorm en kreukloos worden opgehangen met Be Dutch kledinghangers.

Be Dutch kleerhangers zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: met anti-slip broeklat, anti-diefstalhaak, rokclips of met standaard haak. Bekijk hieronder het assortiment van Be Dutch kledinghangers.

Alle producten

6 resultaten

Typen kledinghangers

Alle kledinghangers van Be Dutch zijn van prachtig hout gemaakt en van geweldige kwaliteit. We hebben verschillende typen kledinghangers in ons assortiment. De kledinghanger met anti-slip broeklat is verkrijgbaar in twee varianten. Eén met een normale haak en een variant met een anti-diefstalhaak die ervoor zorgt dat uw gasten de kledinghangers niet van de roede af kunnen halen en voorkomt hiermee diefstal. De hangers met anti-diefstalhaak zijn geschikt voor kledingroedes met een doorsnede van maximaal 35 millimeter. De antislip kledinghangers zijn zeer handig. Door het materiaal van de lat, blijven kledingstukken er goed overeen hangen. Dit maakt het de perfecte kledinghangers voor broeken als pantalons die sneller kreuken. Onze hangers met normale haak zijn ook verkrijgbaar met rokclips. Met deze kledinghanger met knijper hangt u rokken gemakkelijk op zodat u deze niet op hoeft te vouwen waardoor dan weer kreukels kunnen vormen.

Materialen

De verschillende typen kledinghangers in ons assortiment zijn allemaal van prachtig hout gemaakt. De houten kledinghangers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar; naturel hout en een strakke zwarte uitvoering.

Juiste hanger voor het juiste kledingstuk

Kledingstukken van verschillende vormen en materialen vergen allemaal ook een andere manier van ophangen om het kledingstuk mooi en kreukloos te houden. Door uw kledingstukken netjes op te hangen op een kledinghanger die hierbij past, behoudt uw kleding zijn vorm en kunt u alles weer in een prachtige staat terug in uw koffer doen. Bent u op zoek naar kledinghangers voor kinderen of baby’s? Dan is een kledinghangers met knijper een goede oplossing. Deze knijpers – ook wel clips genoemd – kunt u over de staaf bewegen waar deze aan hangen. Hierdoor kunt u de knijpers dichter bij elkaar schuiven waardoor ook kleinere kledingstukken die niet over de hanger passen makkelijk opgehangen kunnen worden.

Breedte kledinghangers

Alle hangers hebben dezelfde afmetingen en zijn 445 millimeter breed en 12 millimeter hoog. De Be Dutch kledinghangers hebben een mooi design en geven uw gasten de mogelijkheid hun koffer uit te ruimen en om overzicht te creëren van de kleding die zij mee hebben genomen op zakenreis of vakantie.