0 Vergelijken

Hotelkluizen

U doet er alles aan om uw gasten een veilig verblijf in uw hotel te bieden. Veiligheid gaat verder dan de openbare ruimtes en de deur van de hotelkamer. Met de solide hotelkluizen van Be Dutch zijn uw gasten er zeker van dat waardevolle documenten, sieraden en elektronica veilig bewaard kunnen worden in hun kamer. Het Be Dutch assortiment hotel safes bestaat uit diverse uitvoeringen en formaten, waaronder kluizen die geschikt zijn voor het veilig opbergen van laptops.

De laptopsafes zijn in meerdere vrolijke kleuren beschikbaar. Gasten bergen gemakkelijk en veilig hun waardevolle spullen op in een van onze compacte kluizen die voorzien zijn van twee stalen schoten voor extra braakwerendheid. Naast de speciale laptopkluis vindt u ook een ladekluis in ons assortiment die voorzien is van interne ledverlichting. Dit model is ontwikkeld voor hotels in het topsegment, zodat zij hun gasten de beste ervaring kunnen bieden.

Alle producten

17 resultaten

Kluis voor in de hotelkamer

Een kluis in de hotelkamer biedt de gasten de mogelijkheid om waardevolle spullen veilig op te bergen wanneer zij bijvoorbeeld de kamer verlaten. Dus indien u op zoek bent naar een kluis met cijferslot dan heeft u genoeg keuze in ons assortiment. Deze kluizen hebben een heldere display en werken met een cijfercode van 4 - 6 cijfers. U heeft keuze uit modellen die u na het intoetsen van de cijfercode opent met een draaiknop of kluizen met een gemotoriseerde opening en sluiting. Deze laatste uitvoering opent en sluit met de door de gast uitgekozen code.

Elektronische kluis

Een kluis met cijferslot heeft meerdere voordelen. Gezien de kluis met een code wordt geopend en gesloten, hoeft de gast geen sleutel bij zich te dragen wat natuurlijk zeer gemakkelijk is, vooral gezien een sleutel makkelijk te verliezen is. Al onze modellen hebben ook een instelbare mastercode voor management en daarnaast is noodopening middels een mechanische noodsleutel mogelijk. Verder zijn onze hotelsafes voorzien van verankeringsgaten in de bodem en achterwand.

Een kluis met sleutel is niet meer van deze tijd. Bent u helemaal fan van de nieuwste technologie? Dan is een kleine hotelkluis met een ledverlichte cijfercode tableau die werkt met zowel een vingerafdruk als een cijfercode een toekomstbestendige oplossing.

Kleine hotelkluis

Ook voor kamers of kasten met beperkte ruimte is er een handige oplossing. Zo is ons Hotelsafe MINI model zeer compact maar net zo fijn en veilig in gebruik als onze andere modellen. De Hotelsafe MINI is slechts 310 mm breed, 210 mm diep en 200 mm hoog. Onze mini kluis is dus nog groot genoeg voor telefoons, sieraden, contant geld en waardevolle eigendommen zoals paspoorten. Onze kleine hotelkluis is zeer compact, dus wilt u liever een kluis waar een laptop in past, dan is het beter om hiervoor een speciale laptopkluis te nemen.

Be Dutch heeft ook een speciale hotelkluis met een ingebouwd stopcontact. In deze kleine kluis kunt u gemakkelijk uw telefoon, tablet of laptop opladen, terwijl deze veilig ligt opgeborgen.

Hotelkluis kopen? Bestel online!

Wilt u een hotelkluis kopen? Be Dutch heeft een ruim assortiment aan hotelsafes. Voor iedere hotelkamer is er een perfecte oplossing. Daarnaast vindt u nog meer handige producten voor in hotelkamers, badkamers of openbare ruimtes in ons assortiment. Dare to Be Dutch!