0 Vergelijken

Hotel kamer outlet

Alles wat u nodig heeft om uw hotelkamers compleet te maken vindt u bij Be Dutch. In ons assortiment vindt u veel handige accessoires. Van een coax kabel tot een vlamdovende papierbak. Alle hotelkamer accessoires die u hier vindt zijn in de aanbieding. De meest prachtige en kwalitatieve producten, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Neem een kijkje naar onze hotelkamer outlet!

Alle producten

12 resultaten

Hotelkamer accessoires in de uitverkoop

Bent u op zoek naar een energieschakelaar waarmee u door middel van een sleutelkaart alle aangesloten apparaten inschakelt? Of misschien een handig bagagerek van chroom? Een hotelkamer is namelijk pas echt af wanneer u aandacht heeft besteed aan de verschillende accessoires in de kamer. Deze kunnen namelijk het verblijf van uw gasten naar een hoger niveau tillen.

Alles voor uw hotel televisie

Tegenwoordig is er geen hotelkamer meer zonder televisie. Wij hebben in het assortiment van Be Dutch meerdere producten ten behoeve van uw hotelkamer televisie. Bent u op zoek naar een cleaning set om uw tv schermen mee schoon te maken? Of misschien een coaxkabel van 1,5 meter? Daarnaast vindt u ook een handige wandsteun voor een tv’s van maximaal 24 inch. Deze muurbeugel is draaibaar en kantelbaar zodat uw gasten overal in de hotelkamer relaxt tv kunnen kijken.

 

Overige hotel accessoires in de sale

Alle accessoires voor uw hotelkamers die u op deze pagina vindt, zijn in de sale. Geweldige producten voor een leuke prijs. Zo hebben we in onze collectie een handige houten dressboy met wieltjes waardoor deze verrijdbaar is. Door de rokclips kunt u kledingstukken kreukloos ophangen. Een ander product dat zeker niet mag missen op iedere hotelkamer is een hotelsafe. Onze hotelkluizen geven uw gasten de mogelijkheid om waardevolle producten veilig op te slaan zodat zij zonder zorgen hun hotelkamer kunnen verlaten. De hotelsafe RFID comfort line 20 is nu in de aanbieding en koopt u doos voor een zeer scherpe prijs. Een solide hotelkluis waar producten als sieraden en bijvoorbeeld een laptop inpassen.

Hotelkamer accessoires outlet van Be Dutch

Indien u op zoek bent naar accessoires voor uw hotelkamer in de aanbieding, bent u bij Be Dutch aan het juiste adres. Ook onze strijkplank essentia is nu scherp afgeprijsd. Juist op zoek naar een complete set? Neem dan een kijkje op de pagina strijkstations voor een strijkplank inclusief strijkijzer. Maak uw hotelkamers helemaal compleet met handige producten van topkwaliteit. U vindt deze in ons assortiment en op deze pagina nu voor zeer aantrekkelijke prijzen!