0 Vergelijken

Bagagerekken

Uw gasten arriveren met hun beste kleding voor hun zakenreis of vakantie. Verpakt in weekendtassen, rugzakken of koffers. Wat ze ook kiezen, ze zullen een plek om ze neer te zetten en uit te pakken op prijs stellen. Kies het model bagagerek dat bij het ontwerp van uw hotelkamer of pension past. Hout, chroom, zwart of bruin? We hebben het op voorraad. Wilt u uw muur liever beschermen? Kies voor het hoge rugmodel inklapbaar kofferrek.

Alle kofferrekken zijn inklapbaar, zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgeslagen in een kast of berging. Kijk verder in ons assortiment en vind de perfecte kofferstandaard voor uw hotelkamers!
 

Alle producten

6 resultaten

Bagagerek hotel

Een bagagerek in uw hotel is slechts een eenvoudige maar o zo handige toevoeging aan uw hotelkamers. Een hotel kofferrek neemt ingeklapt amper ruimte in beslag maar zijn wel een object dat de gastbeleving nét wat beter kan maken. Klap de hotel kofferstandaard gemakkelijk uit naast de kledingkast en ruim uw koffer of weekendtas uit of juist weer in. Vervolgens klapt u het bagagerek weer in en kunt u deze gemakkelijk opbergen. Be Dutch heeft de mooiste bagagerekken van verschillende materialen en in meerdere hoogtes. En dat ook nog eens voor een zeer scherpe prijs en van geweldige kwaliteit!

Kofferstandaard hout

Wat zijn nou de voordelen van houten bagagerekken en nadelen ten opzichte van stalen bagagerekken? Allereerst maakt het materiaal natuurlijk een groot verschil op de uitstraling. Welke stijl past het best bij het interieur van uw hotelkamers? Een kofferstandaard van hout heeft een warme uitstraling. Wanneer u graag houten kofferrekken voor uw hotel wilt kopen, heeft u bij Be Dutch keuze uit een lichte naturel variant en een met een solide zwart houten frame. Daarnaast zijn ze beiden voorzien van vier sterke nylon banden, uitgeklapt 48 cm hoog en ingeklapt hebben ze een hoogte van 65 cm. Het oppervlak waar de koffer of weekendtas op ligt is 63 cm x 43 cm.

Kofferstandaard staal

Een stalen kofferstandaard heeft gelijk een heel andere uitstraling dan een houten variant. Het staal geeft de standaard een klassieke en strakke uitstraling. Wat voor sommigen een voordeel is ten opzichte van houten bagagerekken, is dat de stalen varianten hoger zijn. Onze stalen bagagerekken zijn namelijk 55 cm hoog. Daarnaast hebben we ook een bagagerek van staal met rug die beschadigingen aan de muur voorkomt. Dit model is ook wat hoger dan onze andere kofferrekken, namelijk 73 cm hoog indien uitgeklapt. Dus bent u op zoek naar een kofferstandaard met een klassieke strakke uitstraling? Kijk dan naar ons assortiment.

Online hotel kofferrek kopen?

Wilt u uw hotelkamers uitrusten met een mooi en handig kofferrek? In ons assortiment vindt u gegarandeerd een bagagerek van hout of een bagagerek van staal die in het interieur van uw hotelkamers past. Een kofferrek voor uw hotel kopen, doet u gemakkelijk online bij Be Dutch.