0 Vergelijken

Afvalbakken

Misschien niet het eerste item waar u aan denkt bij het stylen van uw hotel- of badkamer, maar dat maakt het niet minder belangrijk: afvalbakken. Zorg ervoor dat uw gasten een opgeruimd verblijf hebben, zonder het stijlvolle ontwerp van uw kamers te verliezen. Bij Be Dutch hebben we een noodzakelijk gebruiksvoorwerp zoals een afvalbak kunnen veranderen in een stijlvol accessoire voor uw hotel- en badkamer!

Wij bieden ze aan in verschillende designs, zodat u kunt variëren en de stijl kunt kiezen die bij u past.. 

 

Alle producten

4 resultaten

Pedaalemmer 10 liter

De meeste gasten verblijven voor een relatief korte periode in uw hotelkamer. Een grote lompe prullenbak is dus zeker niet nodig en staat ook niet chique. Daarnaast worden kamers vaak schoongemaakt en de afvalbakken dus vaak geleegd. Hierdoor voldoet een pedaalemmer van 10 liter prima. Een kleine pedaalemmer staat ook minder in het zicht vanwege zijn formaat en onze designs hebben daarnaast een luxe uitstraling. Hierdoor zal onze pedaalemmer met een inhoud van 10 liter in iedere hotelkamer passen.

Pedaalemmer vormen

Onze afvalbakken zijn beschikbaar in verschillende vormen. Houdt u meer van een ronde afvalbak of juist vierkant? Op zoek naar een vierkant, kleine afvalbak? Dan vindt u in ons assortiment een perfect exemplaar.

Pedaalemmer vierkant

Van de verschillende vormen waarin onze afvalbakken beschikbaar zijn, is onze vierkante variant misschien wel het meest luxueuze model. Gooi uw afval weg in stijl met deze stijlvolle afvalbak van leatherette. Dit materiaal geeft de pedaalemmer een zeer luxe uitstraling. Deze prullenbak heeft een uitneembare kunststof binnenemmer. Door deze uitneembare binnenemmer is de prullenbak ook gemakkelijk te reinigen. De afmetingen van deze mooie pedaalemmer zijn 23cm hoog en 23cm breed.

Pedaalemmer rond

Be Dutch heeft ook papierbakken met een tijdloos design. Deze ronde, dubbelwandige afvalbak voor hotelkamer is beschikbaar in het zwart met chromen rand. De inhoud van deze pedaalemmer is ook 10 liter. Door de rubberen anti-slip bodem verschuift hij niet constant en valt hij ook niet gemakkelijk om. Dit mooie model is ook beschikbaar zonder chromen ring voor een iets simplistische uitstraling. Daarnaast heeft Be Dutch ook een ronde pedaalemmer van leatherette. Deze heeft net als de vierkante variant een zeer luxe uitstraling wat prachtig staat op iedere hotelkamer.

Pedaalemmer zwart

Op zoek naar een pedaalemmer in het zwart? Deze vindt u bij Be Dutch in verschillende vormen en ook van verschillende materialen. Zoals een mooie ronde papierbak met een zwarte coating of juist de prachtige leatherette pedaalemmer. Een kleine prullenbak met een tijdloze, classy zwarte kleur past in iedere hotelkamer. Geef afval weggooien een glamoureuze touch met onze prachtige designs afvalbakken.