0 Vergelijken

Deurbeslag outlet

Veel benodigdheden voor de deuren van uw hotel, heeft Be Dutch hier in de sale. Van een cilinderrozet in de aanbieding tot een goedkope deurstop, u vindt het in onze deurbeslag outlet. Of u nu op zoek bent naar een magneetkaart of deurklink in de uitverkoop, wij hebben het! Neem een kijkje in ons assortiment en laat u verrassen door onze aanbiedingen.

Alle producten

8 resultaten

Deurkruk

Als onderdeel van onze deurbeslag outlet vindt u ook prachtige deurkrukken in de sale. Van klassieke en, dankzij onze sale, ook goedkope rvs deurkrukken tot een onmisbare deurstop. Staat u op het punt om het deurbeslag te vervangen van uw hoteldeuren, dan vindt u op deze pagina vast een prachtige deurbeslag aanbieding.

Cilinderrozet

Op zoek naar een goede cilinderrozet aanbieding zodat u uw huidige kunt vervangen met prachtige nieuwe van geweldige kwaliteit? In onze Be Dutch deurbeslag outlet vindt u een afgeprijsde cilinderrozet van messing.

Magneetkaart

Indien u magneetkaarten wil kopen vindt u deze hier in onze outlet. Onze papieren magneetkaart is gemaakt van gerecycled papier en ook nog eens enorm afgeprijsd. De magneetkaart bestelt u gemakkelijk per doos van 200 stuks.

Deurstop

Een klein product dat eigenlijk niet mag missen op een hotelkamer is een deurstop. Be Dutch heeft meerdere handige deurstoppen van rubber in verschillende hoogtes. Zet de deurbuffer tegen de wand aan zodat de deurkruk niet tegen de muur aan komt indien de deur net iets te hard wordt open gedaan. Zo raken zowel de deurkruk als de muur niet beschadigd.

Uitgebreid assortiment deurbeslag

Be Dutch heeft alles wat u nodig heeft voor uw hoteldeuren. Van deurdrangers tot andere deuraccessoires als een deurspion of een kierstandhouder. Op deze pagina vindt u goedkoop deurbeslag voor uw hoteldeuren maar voor andere accessoires en benodigdheden heeft Be Dutch ook een ruim assortiment. Van Badkameraccessoires tot sleutelbeheer, u vindt het op onze website.