0 Vergelijken

Spiegels

Be Dutch vergrotende spiegels zijn onmisbaar voor het scheren, het aanbrengen van make-up of bij het indoen van contactlenzen. Ze maken elke badkamer af en zorgen ervoor dat uw gasten er op hun best kunnen uitzien. De handige Be Dutch spiegels zijn verkrijgbaar in ronde en vierkante modellen, met 1 of 2 zwenkarmen en met of zonder ledverlichting.

Door de moderne en minimalistische uitstraling passen de verschillende modellen bij elke stijl badkamer. Kijk hieronder verder naar ons assortiment voor een mooie design spiegel en de meest handige scheerspiegel.

Alle producten

8 resultaten

Make-up spiegels

Gasten hebben in het hotel graag dezelfde, al dan niet meer, luxe dan thuis. Be Dutch verkoopt enkele handige make-up spiegels perfect om uw hotelkamers af te maken en die natuurlijk ook zeer handig zijn om thuis te gebruiken. Om uzelf gereed te maken voor de dag is een make-up spiegel met licht een perfecte optie. Dankzij het ledlicht heeft u altijd genoeg zicht en kunt u met precisie make-up aanbrengen of uw baard bijwerken. In ons assortiment badkamerspiegels heeft u keuze uit vergrotende spiegels met één zwenkarm, twee zwenkarmen of juist een tafelmodel.

Het tafelmodel, oftewel de staande make-up spiegel, is ook zeer handig omdat deze ook ergens anders in de hotelkamer gebruikt kan worden indien de badkamer bezet is.

Spiegelvormen

Onze spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo vindt u in ons assortiment mooie ronde spiegels maar ook juist vierkante en rechthoekige varianten. Allen hebben een prachtig tijdloos design zodat deze in geen enkele badkamer of hotelkamer misstaat.

Ronde spiegels

Op zoek naar een ronde zwarte spiegel? De Classic 2 Black Edition monteert u gemakkelijk aan de wand en kan mede door de twee zwenkarmen in allerlei hoeken gedraaid worden. Deze handige ronde spiegel heeft twee kanten waarvan een reguliere kant en de andere kant met drievoudige vergroting. Dit model is daarnaast ook nog in een verchroomde variant beschikbaar.

Vierkante spiegels

Ook wanneer u op zoek bent naar een vierkante spiegel, vindt u een spiegel naar wens in ons assortiment. Zo is het Emma LED model vierkant en voorzien van handige ledverlichting waardoor u nog beter zicht heeft. Dit model is eenzijdig en heeft dus enkel een kant met drievoudige vergroting. Verder heeft Be Dutch ook een rechthoekige spiegel, namelijk het Techno model. Deze spiegel is er zowel beschikbaar als wandmodel, als een tafelmodel.

Spiegel met licht

Een spiegel met licht is zeer handig voor extra goed zicht. Onze Emma LED spiegel is vierkant en enkelzijdig met drievoudige vergroting. De ledverlichting heeft een levensduur van 8.000 branduren en de spiegel is van aluminium en heeft een chromen afwerking. Al met al is het niet alleen een zeer handige spiegel maar ook een erg mooie met een tijdloos design.