0 Vergelijken

Haardrogers

Wanneer gasten ‘s avonds terugkomen in hun kamer is het tijd om tot rust te komen. Even heerlijk douchen en daarna met de benen omhoog tv kijken. Maar een relaxte douche is niet compleet wanneer je de rest van de avond met natte haren rondloopt. Voorzie iedere badkamer van een Be Dutch haardroger en laat de gasten het gemak ervaren van een compleet uitgeruste badkamer. Be Dutch heeft meerdere handige föhns dus bent u nog op zoek naar een nieuwe föhn voor uw hotelkamers? In ons assortiment vindt u een handig wandmodel haardroger met scheerstopcontact of fijne modellen met extra opzetstuk. Bekijk ons assortiment voor de beste haardrogers.

Alle producten

14 resultaten

De beste haardrogers

Wat is nou de beste haardroger? Veel gasten ervaren dit verschillend. De een vindt de warmtestand zeer belangrijk terwijl de ander het föhn vermogen belangrijk vindt. In ons assortiment kunt u meerdere handige haardrogers vergelijken. Bent u op zoek naar een kleine föhn, vindt u een luxueuze uitstraling het belangrijkst of wilt u uw gasten voorzien van een complete föhn met extra opzetstuk. De beste haardroger, goedkoop en van topkwaliteit vindt u hier in het assortiment van Be Dutch.

Föhns in verschillende kleuren

Wij hebben meerdere modellen föhns in verschillende kleuren. Wat dacht u van onze rode Fusion haardroger met drie hittestanden, handig spiraalsnoer en stille, duurzame motor. Dit model heeft een zeer modern design met zwarte accenten en twee luchtsnelheden. Het Fusion model is daarnaast ook nog beschikbaar in mat zwart met gouden details en zwart met chromen accenten. Deze föhn is speciaal voor hotels ontworpen en zeer krachtig.

Op zoek naar een zwarte haardroger die inklapbaar is, een handige velours opbergtas om de föhn krasvrij te houden of een föhn met afneembare diffuser. U vindt het hier allemaal, of laat u door ons adviseren.

Haardroger warmtestanden

Wat betreft de warmtestanden hebben we in het assortiment van Be Dutch ook meerdere keuzes. Zo vindt u hier föhns met twee of zelfs drie warmtestanden. Je haar föhnen kan dus op een stand die voor jou aangenaam is. We hebben ook een model dat is voorzien van een cool shot modus waardoor er koele lucht uit de föhn komt. Daarnaast zijn onze haardrogers beveiligd tegen oververhitting en hebben we ook handige wandmodellen die nog voorzien zijn van een scheerstopcontact.

Haardrogers met opzetstuk

Be Dutch heeft moderne design haardrogers die wat compacter zijn en ook wat grotere haardrogers met opzetstuk. Zo kunt u er zelf voor kiezen of u met of liever zonder diffuser föhnt. Een diffuser zorgt ervoor dat u met net wat meer kracht een kleiner oppervlakte föhnt en geeft net dat beetje extra volume.

Föhn online kopen

Uw haar föhnen is zo gedaan met een handige föhn met 1800 watt vermogen. Met ons haardroger wandmodel in de badkamers van uw hotel maakt u de hotelervaring van uw gasten compleet. Dus wilt u de perfecte haardroger kopen voor uw hotelkamers, dan bent u bij Be Dutch aan het juiste adres.