0 Vergelijken

Dispensers

Be Dutch heeft dispensers voor meerdere benodigdheden voor hotelkamers. Hygiëne is een belangrijk aandachtspunt voor ieder hotel. U wilt natuurlijk uw gasten voorzien van meerdere mogelijkheden om zichzelf schoon te kunnen maken en om een hygiënisch verblijf mogelijk te maken. Met de zeepdispensers, zakdoekdispensers en sanitary bag dispenser van Be Dutch, is een schoon en aangenaam verblijf gegarandeerd.

Alle producten

7 resultaten

Zeepdispenser

De zeepdispenser van Be Dutch is echter niet alleen te gebruiken voor handzeep, maar ook erg handig voor shampoo en douchegel. Zo kan de gast gemakkelijk de juiste hoeveelheid zeep of shampoo, douchegel of conditioner nemen. Doordat u de dispenser aan de wand kunt bevestigen, kunt u deze zowel op het toilet als in alle badkamers van uw hotel ophangen. Eén te gebruiken als handzeepdispenser bij de wastafel en een of meerdere in of naast de douchecabine voor hotel shampoo en conditioner dispenser. Wanneer de gast onder de douche staat, neemt hij eenvoudig met een druk op de knop de zeep naar keuze.

Tissue dispenser

Naast handige zeepdispensers hebben we ook tissuedispensers in ons assortiment. Onze ABS kunststof verchroomde dispensers hebben een luxe uitstraling en werken zeer handig als dispenser voor papieren doekjes. Dankzij de papieren zakdoekjes dispenser haalt u eenvoudig een papieren doekje per stuk uit de box. De papieren tissues kunt u dan gebruiken om iets schoon te maken, om uw handen af te drogen of om uw neus te snuiten. Be Dutch heeft ook andere handige tissue boxes in luxe uitvoeringen gemaakt van leatherette. Deze vindt u onder de categorie ‘luxe accessoires’. Daarnaast hebben we ook een verchroomde sanitary bag dispenser voor in de toiletten of badkamers om items hygiënisch te deponeren.