0 Vergelijken

Badkamer outlet

Veel benodigdheden voor de badkamers van uw hotel, heeft Be Dutch hier in de sale. Van een weegschaal in de aanbieding tot goedkoop badhanddoekrek, u vindt het in onze badkamer outlet. Of u nu op zoek bent naar een bodylotion, planchet of toiletrolhouder in de uitverkoop, wij hebben het! Neem een kijkje in ons assortiment en laat u verrassen door onze aanbiedingen.

Alle categorieën

Alle producten

29 resultaten

Amenities

Het zijn de kleine details die een hotelbezoek compleet kunnen maken. Met de hotel amenities van Be Dutch maakt u het verblijf van uw gasten helemaal af. Op deze pagina vindt u allerlei amenities voor uw hotelkamer in de outlet. Van een handige scheerset, tot een haarkam en fijne hotel body lotion. Producten die een gast soms vergeet mee te nemen maar toch graag op dagelijkse basis gebruikt. Het is dan een zeer aangename verrassing als u deze hotel amenities beschikbaar heeft. Bij Be Dutch kunt u genoeg hotel amenities kopen op uw gehele hotel te voorzien van handige producten die de beleving van uw gasten naar een hoger niveau tillen. En op deze pagina vindt u al deze hotel amenities in de sale.

Hotelslippers

Ook hotelslippers zijn van die accessoires die gasten graag gebruiken. Want wanneer je uitgerust wakker wordt in een mooie hotelkamer, is het natuurlijk erg fijn om in de ochtend een heerlijke badjas aan te trekken en hotelslippers aan te doen. Bij Be Dutch kunt u hotelslippers kopen in de sale.

Weegschaal

Ook een goede weegschaal is handig om op u hotelkamers of badkamers te hebben. In ons assortiment vindt u een professionele weegschaal in de aanbieding. Weegschaal Linda is voorzien van gehard veiligheidsglas en kan een maximale belasting van 180 kilo aan.

Handdoekrek

Een handdoekrek is een belangrijk onderdeel in de badkamer. Zo kunnen gasten hun gebruikte handdoeken ophangen om te laten drogen, daarnaast is er dan ook nog ruimte voor de schone ongebruikte handdoeken om opgevouwen op het rek te liggen. Be Dutch heeft meerdere handige varianten van een handdoekrek in de uitverkoop. Het perfecte handdoekrek voor de badkamers van uw hotel vindt u hier in onze outlet.

Handdoekhaak

Een handdoekhaak is slechts een zeer klein product maar wel een zeer belangrijke die zeker niet mag missen in uw hotel badkamers. Een handdoekhouder kunt u naast de wastafel hangen zodat de handdoek altijd dichtbij hangt wanneer een gast zijn handen wilt wassen. De beste handdoekhaak in de sale en handdoekhouder voor aan de muur vindt u ook in ons assortiment.

Toiletrolhouder

Op zoek naar een mooie rvs toiletrolhouder aanbieding? Kijk dan verder naar ons assortiment in de badkamer outlet. Heeft u graag een toiletrolhouder set? Zowel de toiletrolhouder als de reserverolhouder die u in onze outlet vindt, zijn in dezelfde tijdloze en klassieke stijl. U vindt van beide producten mooie varianten uit dezelfde serie waardoor deze prachtig bij elkaar passen. Bent u nog op zoek naar andere handige badkameraccessoires dan vindt u onze prachtige nieuwe series onder de categorie badkameraccessoires.