0 Vergelijken
Over ons

Retouren en klachten

Retouren
We doen ons uiterste best om al onze producten met de grootste zorg af te leveren. Indien u toch een beschadigd of defect product heeft ontvangen, vragen wij u ons RMA formulier in te vullen en het artikel aan ons te retourneren. Onze customer support afdeling zal vervolgens contact met u opnemen en het verder met u afhandelen.    

Voor consumenten geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Retourkosten zijn in dit geval altijd voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd wanneer het product in nieuwstaat en in de originele verpakking naar ons geretourneerd wordt.


Klachten
Wij willen natuurlijk graag dat u tevreden bent over onze producten en diensten. Mocht u onverhoopt toch vinden dat wij u niet naar tevredenheid van dienst zijn geweest, dan kunt u een klacht indienen. Een klacht melden kan hier. Uw klacht wordt geregistreerd en u ontvangt binnen vijf dagen een ontvangstbevestiging. Onze customer support afdeling zal uw klacht afhandelen. Hierna ontvangt u een verzoek om onze klachtafhandeling te beoordelen.


Hotek werkt volgens ISO9001:2015. Klachten worden geregistreerd en geanalyseerd om onze service verder te verbeteren.