0 Vergelijken
Over ons
Foto pand

ONS BEDRIJF

"20 jaar geleden begon ik Hotek Hospitality als leverancier van hotelsloten. In de loop der jaren is Hotek uitgegroeid van lokale leverancier naar globale speler op het gebied van hotel security. Steeds vaker werd me gevraagd of ik naast de keycard systemen ook andere producten kon leveren. Wat begon met enkele partijen kluisjes en minibars, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een assortiment van meer dan 300 hotel supplies met producten voor hotelkamers, badkamers, receptie en openbare ruimte.

Vrijwel alle producten worden inmiddels in-house ontwikkeld en geproduceerd. Het is al lang geen bijzaak meer, en daarom hebben we ervoor gekozen om deze serie hotel producten de status te geven die het verdient – een eigen onafhankelijk merk – Be Dutch. Be Dutch staat voor Nederlandse kwaliteit en design. De Hollanders staan bekend als een hardwerkend handelsvolk, dat wereldwijd onderneemt: en dat past dan weer precies bij onze bedrijfscultuur. We dare to be Dutch!

Be Dutch is hiermee één van de drie merken die de Hotek Hospitality Group voert, en beschikt over een eigen team van specialisten voor advies en installatie. Alle producten worden uit voorraad geleverd en kunnen online worden besteld.

Onze sfeervolle showroom is op afspraak te bezoeken voor productdemonstraties en een uitgebreid advies bij nieuwbouwprojecten en renovaties".

- Dolf Mulder. CEO Hotek Hospitality Group